Hang- en sluitwerk Wijk bij Duurstede

Heeft u last van tocht, kieren of slecht sluitende deuren? Koos Schoenreparaties en Sleutels is hét adres voor het vervangen of weer passend maken van al uw hang- en sluitwerk. Wij leveren sloten en meerpuntsluitingen en maken uw deuren en ramen weer goed gangbaar.

Wilt u uw hang- en sluitwerk optimaal beveiligen volgens de voorschriften van het Politiekeurmerk? Wij maken het voor u in orde en nemen ook de keuring voor onze rekening.

De vakman maakt uw hang- en sluitwerk veilig

Het optimaal installeren van hang- en sluitwerk laat u het beste over aan de vakman. Koos Schoenreparaties en Sleutels heeft grote ervaring met het plaatsen van hang- en sluitwerk in Wijk bij Duurstede en omgeving, en wij weten hoe wij uw huis optimaal kunnen beveiligen tegen inbraak. Als deskundig slotenmaker kunnen wij u adviseren over de beste keuze van materialen.

Wij gaan graag met u om de tafel om te bespreken hoe u uw huis, winkel of bedrijfspand zo goed mogelijk kunt beveiligen. Wij weten precies wat de voorwaarden zijn die politie en verzekering stellen aan het hang- en sluitwerk en kunnen ervoor zorgen dat uw pand aan alle eisen voldoet.